APR: Otvoren natječaj za polaznike Godišnjeg programa APR-a u 2016. godini

Akademija za politički razvoj (APR) poziva zainteresirane kandidatkinje i kandidate da se prijave za sudjelovanje u Godišnjem programu APR-a u 2016. godini.

Godišnji program Akademije za politički razvoj je jednogodišnji obrazovni ciklus namijenjen liderima i profesionalcima mlađe generacije iz različitih sektora društva: političkih stranaka, privatnog sektora, javne uprave, civilnog društva, akademske zajednice i medija. Temeljni cilj programa je omogućiti dijalog, razmjenu iskustava i povezivanje izvrsnih mladih ljudi koji su etablirani u svojim profesijama i područjima djelovanja te žele usavršiti znanja i vještine potrebne za sudjelovanje u javnom životu.

U program se mogu prijaviti hrvatske državljanke i državljani, te kandidatkinje i kandidati s boravištem na teritoriju Republike Hrvatske do zaključno 35 godina starosti (tj. prije navršenih 36 godina) u trenutku prijave, uz uvjet dobrog poznavanja engleskog jezika.

Kriteriji za selekciju su:

  • izvrsnost u području profesionalnog djelovanja
  • angažiranost u javnom životu i društveno relevantnim projektima

Prijava za sudjelovanje u programu sastoji se od prijavnog obrasca te životopisa koje treba poslati isključivo na e-mail adresu: natjecaj@politicka-akademija.org, a obrazac za prijavu i sve ostale važne informacije možete pronaći na stranicama Akademije za politički razvoj.

Rok za prijavu je 17. siječnja 2016., a kandidatkinje i kandidati koji uđu u uži izbor bit će početkom veljače pozvani na intervju.