Grad Zagreb raspisao 15 javnih natječaja za financiranje udruga u 2017. godini

Grad Zagreb raspisao je 15 javnih natječaja za financiranje programa i projekata udruga za 2017.

 1. Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja zaštite životinja, poljoprivrede, šumarstva i lovstva iz Proračuna Grada Zagreba za 2017.
 2. Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja promicanja ljudskih prava iz Proračuna Grada Zagreba za 2017.
 3. Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja sustava civilne zaštite Proračuna Grada Zagreba za 2017.
 4. Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja Udruga mladih ili Udruga za mlade u 2017.
 5. Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja europskih integracija i fondova Europske unije iz Proračuna Grada Zagreba za 2017.
 6. Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja branitelja iz Domovinskog rata i njihovih obitelji, boraca II. svjetskog rata i civilnih invalida rata iz Proračuna Grada Zagreba za 2017.
 7. Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja zaštite potrošača iz Proračuna Grada Zagreba za 2017.
 8. Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja održive energetske politike te suzbijanja posljedica klimatskih promjena i prilagodbe tim promjenama iz Proračuna Grada Zagreba za 2017.
 9. Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja socijalnog i humanitarnog značenja iz Proračuna Grada Zagreba za 2017.
 10. Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja zaštite okoliša i održivog razvoja iz Proračuna Grada Zagreba za 2017.
 11. Javni natječaj za financiranje programa/projekata udruga u vrhunskom sportu iz Proračuna Grada Zagreba u 2017.
 12. Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja prevencije neprihvatljivog ponašanja djece i mladeži iz Proračuna Grada Zagreba za 2017.
 13. Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja zaštite zdravlja iz Proračuna Grada Zagreba za 2017.
 14. Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja socijalnog i humanitarnog značenja za unapređenje kvalitete života osoba s invaliditetom iz Proračuna Grada Zagreba za 2017.
 15. Javni natječaj za financiranje programa udruga iz područja pružanja socijalne usluge privremenog smještaja iz Proračuna Grada Zagreba za 2017.

Rok za prijavu na sve javne pozive je 1. travnja 2017., a više informacija i svu natječajnu dokumentaciju možete pronaći na službenim stranicama Grada Zagreba.