Hrvatska zaklada za školovanje slijepih Marko Brkić raspisala je Natječaj za dodjelu potpora slijepim učenicima i studentima za školsku i akademsku godinu 2016/17. Rok za prijavu je 23. studenog 2016.

Upravni odbor Hrvatske zaklade za školovanje slijepih Marko Brkić raspisao je Natječaj za dodjelu potpora slijepim učenicima i studentima za školsku i akademsku godinu 2016/17.

Potpora se dodjeljuje za razdoblje od listopada 2016. do srpnja 2017.godine, i to kao: financijska pomoć na određeno vrijeme (stipendije za tekuću školsku odnosno akademsku godinu ) te kao jednokratna financijska pomoć.

Uvjeti za prijavu

Natjecati se mogu samo slijepi učenici srednjih škola i studenti, ako udovoljavaju sljedećim uvjetima: ako su državljani Republike Hrvatske, ako njihovi roditelji ili skrbnici nemaju dovoljno sredstava da im osiguraju uzdržavanje, njegu, školovanje ili zdravstvenu zaštitu i ako su redovno upisali novu školsku odnosno akademsku godinu.

Prijave na natječaj dostavljaju se osobnom predajom ili poštom na adresu:
Hrvatska zaklada za školovanje slijepih Marko Brkić,
Draškovićeva 80/1
10 000 Zagreb
s naznakom „NATJEČAJ ZA POTPORU 2016/ 2017.

Rok za prijavu: 23. studenog 2016.