Poziv na prijavu za Crowdfunding Academy

Nakon što su timovi koje smo educirali prošle godine skupili ukupno više od milijun kuna kroz razne crowdfunding projekte, društveno poduzeće Brodoto i Zelena energetska zadruga pozivaju udruge sa zanimljivim i inovativnim projektima koji se ne uklapaju u budžet ili europski projekt da se do 29. svibnja prijave na Crowdfunding Academy, edukaciju o pripremi i provedbi crowdfunding kampanja. Prijaviti se možete na ovom linku: www.crowdfundingacademy.eu.

Neki od uspješno timova koji su uspješno završili edukaciju i sakupili sredstva su Okus doma Centra za mirovne studije (skupljeno 130,295.47 HRK), izradu nosiljki za majke izbjeglica (skupljeno 88,121.35 HRK), izgradnja solarnog jedrenjaka (skupljeno 137,954.44 HRK)

Crowdfunding Academy održati će se dane 11.lipnja, 18.lipnja, 02.srpnja i 09.srpnja 2016. u Zagrebu. Ove godine očekujemo participaciju u troškovima programa, ali smo namijenili i manji broj stipendija onima koji imaju izvrsne društveno korisne projekte, ali si financijski ne mogu priuštiti punu cijenu edukacije.

Više informacija na:http://www.crowdfundingacademy.eu/ i  Crowdfunding Academy (FB).