“Prostor za vaše ideje”

INA je u sklopu projekta “Prostor za vaše ideje”, a cilj je ovog projekta dati na korištenje prostore zainteresiranim pravnim ili fizičkim osobama, a s ciljem doprinosa razvoju kvalitetnih projekata lokalne zajednice.
Svim zainteresiranim kandidatima, kompanijama, obrtnicima i poduzetnicima, institucijama, neprofitnim, volonterskim, sportskim, kulturnim i sličnim udrugama, tijelima lokalne zajednice te fizičkim osobama, na raspolaganju je 18 lokacija diljem Hrvatske, a svoj interes za sudjelovanje u projektu mogu iskazati do 14. listopada 2014., dok se prijedlozi poslovnih ideja očekuju zaključno s 1. prosincem 2014.

Prednost u sklapanju partnerskog odnosa s Inom imat će prijedlozi poslovnih ideja koji kao ključne točke projekta ističu neke od sljedećih elemenata:

– svojom djelatnošću doprinose društvenom i/ili gospodarskom razvoju lokalne zajednice;
– nude moguću financijsku perspektivu za Inu;
– dugoročno su održivi;
– imaju pozitivan utjecaj na aspekt zaštite okoliša;
– odnose se na zadovoljavanje nužnih potreba socijalno ugroženih kategorija društva (djeca, žene, bolesni, stariji i nemoćni, marginalizirane skupine i sl.).

INA će budućim partnerima ponuditi povoljnije uvjete i cijene za dugoročni zakup lokacija, pomoć u razvijanju poslovne ideje te potencijalno sudjelovanje u realizaciji projekta kao investicijski partner, dok se od partnera očekuje da svoje stručno znanje, iskustvo i sposobnosti upotrijebe u interesu održivog i učinkovitog poslovanja, odnosno razvoja predloženih poslovnih ideja.

Više informacija o samom projektu te kako se prijaviti potražite u dokumentu Poziv zainteresiranim osobama za sudjelovanje u projektu „Prostor za vaše ideje“, odnosno putem sljedećih kontakata:
e-mail adresa: prostor@ina.hr
telefon: 01/6450 500

Više o projektu: http://www.ina.hr/default.aspx?id=13713