Valamar Riviera rapisala natječaj za projekte za djecu u teškoćama i projekte očuvanja Jadrana

U sklopu društveno odgovornog poslovanja Valamar Riviere d.d. drugu godinu za redom organizira nacionalne programe “Tisuću dana na Jadranskom moru“ i “Volimo Jadransko more“ na koje se mogu prijaviti javne institucije, ustanove i registrirane udruge sa sjedištem u Republici Hrvatskoj. Oba natječaja bit će otvorena do 19. travnja 2015. godine.

U okviru programa “Tisuću dana na Jadranskom moru“ dodijelit će se tisuću besplatnih noćenja s uključenom uslugom polupansiona ili pansiona u nekom od Valamarovih hotela, apartmanskih kompleksa ili kampova od Istre i otoka Krka do Dubrovnika u definiranim terminima tijekom svibnja, lipnja, srpnja, kolovoza, rujna i listopada 2015. godine.

Donacije u okviru ovog programa dodijelit će se za podupiranje projekata za rad s djecom bez odgovarajuće roditeljske skrbi i/ili iz obitelji slabijeg imovinskog stanja i/ili djeca s određenim zdravstvenim poteškoćama kojima bi boravak na moru koristio u smislu liječenja ili oporavka na moru, odnosno djeca s posebnim potrebama.

U okviru programa “Volimo Jadransko more“ u 2015. godini raspisan je natječaj otvorenog tipa u kojoj će Valamar Riviere d.d. prema vlastitoj procjeni odrediti najbolje projekte s nositeljima kojih će potpisati ugovore o donaciji. Prijave se moraju odnositi na projekte ili programe rada za 2015. godinu, a odnose se na jednu ili više navedenih projekata:

  • projekti za zaštitu Jadranskog mora i priobalja, odnosno projekte koji pridonose zaštiti i očuvanju morskog okoliša
  • projekti koji kroz znanstveno-istraživačke i edukativne programe pomažu očuvanju jadranske obale, mora te autohtonog biljnog ili životinjskog svijeta
  • projekti koji promiču suradnju lokalnih zajednica ili struke koja se bavi proučavanjem i zaštitom okoliša
  • projekti koji su usmjereni konkretnim akcijama čišćenja jadranske obale, mora i podmorja
  • projekti koji promiču volontersko uključivanje lokalnog stanovništva i šire društvene zajednice u akcije zaštite okoliša, sve sukladno natječaju

Sve informacije o natječajima, kao i prijavnice za oba natječaja možete pronaći na internetskim stranicama Valamar Hotels & Resorts.