Javni poziv za isticanje kandidata za zamjenika/cu članice Savjeta za razvoj civilnoga društva – predstavnika udruga iz područja demokratizacije, vladavine prava odnosno razvoja obrazovanja

Rok za isticanje kandidata za zamjenika/cu članice Savjeta za područje demokratizacije, vladavine prava odnosno razvoja obrazovanja je 20. rujna 2017.

Budući da je zamjenica članice iz područja demokratizacije, vladavine prava odnosno razvoja obrazovanja podnijela ostavku na članstvo u Savjetu potrebno je izabrati novog zamjenika/cu članice Savjeta, predstavnika udruga iz područja demokratizacije, vladavine prava odnosno razvoja obrazovanja.

Ovim putem pozivamo udruge koje djeluju na području demokratizacije, vladavine prava odnosno razvoja obrazovanja da prijave kandidate za zamjenika/cu članice Savjeta sukladno Javnom pozivu.

Napominjemo da je članica Savjeta za razvoj civilnoga društva, predstavnica udruga iz područja demokratizacije, vladavine prava odnosno razvoja obrazovanja Eli Pijaca Plavšić, predstavnica udruge Forum za slobodu odgoja.

Postupak za isticanje kandidata za zamjenika/cu člana Savjeta za razvoj civilnoga društva provodi se na temelju iste procedure kojom je izabran i prethodni zamjenik/ca člana Savjeta.

 

Više o Pozivu pročitajte ovdje

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)