Konferencija Europski socijalni fond – turizmom do posla

Ministarstvo turizma RH (Posredničko tijelo razine 1 u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“) poziva zainteresiranu javnost na konferenciju „ESF  – turizmom  do posla“, koja će se održati 11. srpnja 2016. godine u Hotelu Esplanade, u Zagrebu (Mihanovićeva 1) s početkom u 11 sati.

Konferencija će sudionicima, potencijalnim prijaviteljima i zainteresiranoj javnosti,  predstaviti poziv na dostavu projektnih prijedloga za „Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva“, u okviru Operativnog programa učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u prioritetu 9.IV: „Poboljšanje pristupa pristupačnim, održivim i visokokvalitetnim uslugama, uključujući usluge zdravstvene skrbi i socijalne usluge od općeg interesa“, unutar specifičnog cilja 2: „Poboljšanje pristupa visokokvalitetnim socijalnim uslugama, uključujući podršku procesu deinstitucionalizacije“.

Program konferencije preuzmite ovdje.

Mole se zainteresirani da se registriraju na konferenciju popunjavanjem prijavnog obrazac najkasnije do 8. srpnja 2016. do 12 sati. Prijavni obrazac možete preuzeti ovdje:https://docs.google.com/forms/d/1s7IQ_ruDJZMkjlIjlNHpF9GXWWNCRpcqGlliLVxuLug/edit

Broj sudionika je ograničen.

 

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)