Natječaj za najbolji europski projekt civilnog društva u borbi protiv siromaštva

Europski gospodarski i socijalni odbor (EGSO) objavio je natječaj za nagradu za najbolji europski projekt civilnog društva u području borbe protiv siromaštva. Nagrada iznosi 50.000 eura, a svi odabrani finalisti ovog natječaja mogu očekivati veliku promociju i vidljivost svojih projekata.

Cilj nagrade EGSO-a je podizanje javne svijesti o značajnom doprinosu koji organizacije civilnog društva te pojedinci imaju u stvaranju europskog identiteta i europskog građanstva podupirući zajedničke vrijednosti u jačanju europskih integracija. Ove godine posebna tema je borba protiv siromaštva, a nagrađene će biti inicijative kojima se želi unaprijediti ekonomska i socijalna uključenost osoba koje su izložene siromaštvu, pogotovo imajući u vidu rastuće rizike od siromaštva u Europi.

Rok za prijave je 10. rujna 2015., i to na engleskom ili francuskom.

Detaljnije upute o mogućnosti prijave na natječaj na hrvatskom jeziku dostupne su ovdje.

2 komentara na “Natječaj za najbolji europski projekt civilnog društva u borbi protiv siromaštva

 1. Ljudi jesti vi normalni ? Danas ste nam poslali mail i tražite da se prijavimo do 10 rujna gdje su vaši mozgovi? O čemu vi pričate

  • Poštovani,
   svi natječaji objavljeni su na našim internetskim stranicama te na Facebook profilu Programa emisija. Kako naš Bilten šaljemo u prvom tjednu mjeseca, nastojimo obuhvatiti sve natječaje kojima još nije istekao rok prijave. Jasno da se na ovaj natječaj ne možete prijaviti ako prethodno niste pripremili i pratili događanja, ali vijest je objavljena na našim stranicama odmah po raspisivanju.
   Nadam se da uvažavate ovo objašnjenje.
   S poštovanjem,
   Nikolina Turčinović Dupor
   Program Emisija

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)