Natječaj za prevenciju nasilja – predstavljanje

Regionalna zaklada za lokalni razvoj ZAMAH poziva  na predstavljanje natječaja Ministarstva socijalne politike i mladih i Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta za projekte usmjerene prevenciji nasilja nad i među djecom i mladima koje će se održati u petak, 28. veljače 2014. godine u 11 sati u Kulturnom centru Travno, B. Magovca 17, Zagreb.

Natječaj je namijenjen udrugama koje se bave djecom i mladima koje na ovaj natječaj mogu prijaviti
jednogodišnje projekte u partnerstvu s najmanje jednim partnerom, i to barem jednom ustanovom socijalne skrbi ili obrazovnom ustanovom,
ovisno o prioritetnom području (prevencija nasilja nad djecom i mladima ili prevencija međuvršnjačkog nasilja).
Ukupno će se putem natječaja dodijeliti 6 milijuna kuna (od najmanje 50.000,00 do 200.000,00 kuna po projektu).
Regionalna zaklada za lokalni razvoj ZAMAH uključena je u provedbu natječaja na osnovi potpisanog Sporazuma o partnerstvu u provedbi
Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva za područje Zagrebačke, Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske, Varaždinske i Međimurske županije te Grada Zagreba.

Ovom ćemo prigodom sve potencijalne prijavitelje upoznati s uvjetima i načinima prijave, prihvatljivim aktivnostima i partnerstvima, detaljima natječajne dokumentacije i ostalim korisnim informacijama.

Natječajna dokumentacija dostupna je na internetskoj stranici www.zamah.hr i stranicama nadležnih ministarstava.

Molimo Vas za prijavu dolaska na http://www.zamah.hr/prijavnica/

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)