OECD u partnerstvu s Ministarstvom gospodarstva organizira natječaj Društvene inovacije

Ako:
– želite učiniti naš planet boljim mjestom, stvoriti poslove, zaštiti okoliš i k tome stvoriti financijsku održivost poslovne prilike…
– smatrate da možete ojačati gospodarski razvoj svoga područja…
–  smatrate da akademska zajednica treba ponuditi praktična rješenja sa stvarnim učinkom na društvo i na društveno-gospodarski razvitak…
…tada vam ovo natjecanje može pomoći  u razvoju vašeg inovativnog projekta koji će pridonijeti društvu !!!

Natječaj Društvene inovacije je jedinstvena prilika za vas i vašu instituciju da ideju pretvorite u društveno inovativne proizvode ili usluge u suradnji s drugim institucijama, a uz pomoć najviše razine OECD-a. Natječaj Društvene inovacije organizira OECD u partnerstvu s Ministarstvom gospodarstva (organizator natječaja).

Kao voditelji projekta mogu se prijaviti niže navedene kategorije organizacija registrirane u Republici Hrvatskoj prema važećim zakonskim propisima:

  1. Državne institucije (kao što su škole, bolnice ili ostale institucije središnje i lokalne države)
  2. Znanstveno-istraživačke institucije/istraživački timovi/pojedinačni istraživači
  3. Poduzeća (mala, srednja, velika poduzeća)
  4. Organizacije civilnog društva (uključujući sve tipove kao što su udruženja, fondacije, neprofitne organizacije, zadruge)
Na projektu se kao projektni partneri mogu uključiti svi osnovani u Hrvatskoj ili su rezidenti u Hrvatskoj (pojedinci, organizacije, skupine). Dodatno će se bodovati kvaliteta i raznolikost partnerstva.

Sve potrebne informacije kao što su prijavni obrazac, vodič za prijavu itd., nalaze se na poveznici:  http://www.oecd.org/investmentcompact/social-innovation-competition-in-croatia.htm

Preliminarne prijave šalju se do 15. rujna 2015. godine. Za daljnje unaprjeđenje projektnog prijedloga ili pronalaženje pravog projektnog partnera  možete zatražiti podršku OECD-a.
Konačni rok za prijavu konačnih prijava je 30. studenog 2015. godine.
Sudionici u natjecanju dobit će savjete i tehničku pomoć od OECD-a u razvoju i kasnijoj realizaciji društveno inovativne ideje. Pobjednici natječaja dobit će podršku i u pokretanju projekta na tržištu društvenih inovacija u Hrvatskoj.

Pobjednici će dobiti nagrade u protuvrijednosti:
Prva nagrada:    5.000 eura
Druga nagrada: 2.500 eura
Treća nagrada:  1.500 eura.

Kontakti za pitanja i obavijesti:
OECD: Max Bulakovskiy, Max.BULAKOVSKIY@oecd.org
Ministarstvo gospodarstva: Goran Basarac, Goran.Basarac@mingo.hr

Više o svemu saznajte ovdje.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)