Poziv na javnu raspravu:Pogled izbliza – stanje u društvu i građanski aktivizam

Za: organizacije s područja grada Zagreba i Zagrebačke županije

 

 

 

Rasprava  će se održati u srijedu, 30. studenog 2016.u prostorijama LAG Sava Zelengaj 15, Zaprešić,

(Zgrada komunalnog poduzeća), od 11:00 – 13:00 sati

 

Pogled izbliza je nova forma unutar programa e-misija. Organiziranjem javnih rasprava vezanih uz specifične teme vezane uz rad organizacija civilnog društva, nastojimo potaknuti dijalog između različitih dionika, zajednički tražiti rješenja i razmijeniti iskustva.

 

Kako situacija u kojoj se nalazimo utječe na građane? Da li u vremenima krize raste ili pada građanski aktivizam? Kako potaknuti građane da budu aktivni u sredini u  kojoj žive i rade na kreiranju boljih uvjeta za sebe i one koji su u potrebi?

Na ovakva i slična pitanja odgovarati će relevantni gosti i sudionici javne rasprave koju organiziramo u Zaprešiću. Pozivamo sve predstavnike organizacija civilnog društva i lokalne zajednice, kao i sve zainteresirane pojedince da  prisustvuju javnoj raspravi kako bi zajednički pronašli odgovore i ponudili rješenja.

 

Javna rasprava Pogled izbliza organizira se u sklopu programa E-misija[1].

Molimo vas da prijavu pošaljete najkasnije do utorka  29.11.2016. u 12.00 sati na e-mail:  gordana@cci.hr ili da svoj dolazak potvrdite na telefon 095 44 44 819

 

Kod prijave molimo  vas da nam pošaljete slijedeće podatke: Ime i prezime prijavitelja, naziv organizacije iz koje dolazite, kontakt telefon i e-mail adresu. Ovi podaci potrebni su nam za pravovremeno ažuriranje baze podataka.

 

Tim e-misija

 

[1] E-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg zajednički provode organizacije: Centar za civilne inicijative, IKS-Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Savez za pravedno društvo i S.O.S. telefon – Poziv u pomoć  u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)