Poziv na radionice „Izrada logičkog okvira i proračuna za EU projekte“

Pozivamo udruge na radionicu koja će se za organizacije civilnoga društva s područja Bjelovarsko-bilogorske županije održati u utorak 12. ožujka 2013. u knjižnici Medicinske škole u Bjelovaru, Poljana dr Franje Tuđmana 8  od 09.00 -16.00 sati te za organizacije civilnoga društva s područja Virovitičko-podravske županije u srijedu 13. ožujka 2013. u Centru za socijalnu skrb Virovitica, Vladimira Nazora 1, 33 000 Virovitica, od 10.00  do 17.00 sati.  U nastavku prenosimo cjeloviti tekst poziva na radionicu.

Poštovani,

zbog, u posljednje vrijeme,  povećanog interesa za izradu logičkog okvira i proračuna za EU projekte  odlučili smo vam ponuditi navedenu radionicu, a njezin cilj  je proširiti znanje predstavnika organizacija civilnoga društva s područja Virovitičko-podravske županije o pripremi sažetaka za EU projekte.

Radionica je organizirana sklopu programa E-misija1 koji provode udruge CCI iz Zagreba, IKS iz Petrinje, S.O.S. telefon – Poziv u pomoć iz Virovitice i Savez za pravedno društvo iz Bjelovara.

Predavači na radionici će biti djelatnici Centra za civilne inicijative iz Zagreba.

Sudjelovanje na radionici je besplatno. Hrana, piće i putni troškovi nisu osigurani.

Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na  e-mail:  sos@e-misija.info

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)