Poziv na radionicu: „Od ideje do projekta“ – za prave početnike, Sisak

Poštovani,

Cilj ove radionice je izgraditi kapacitete članova/volontera/djelatnika organizacija civilnoga društva i ustanova u lokalnoj zajednici (koji još nisu sudjelovali na sličnim radionicama) osnovama izrade projektnog prijedloga koji se upućuju domaćim donatorima, kao što su jedinice lokalne i područne samouprave, privatne zaklade, tvrtke, banke, veleposlanstva u RH i slično.

Tijekom radionice obuhvatit ćemo strukturu standardnog projektnog prijedloga – Obrazac B i  strukturu obrasca proračuna te ćemo na konkretnim primjerima sudionika radionice vježbati ispunjavanje zadane dokumentacije. Na radionici ćemo vježbati razradu ideje za projekte u tri područja i to: socijalne usluge u zajednici; rad s mladima i za mlade; zaštita okoliša.

Radionicu će voditi  djelatnici Centra za civilne inicijative.

Broj sudionika je ograničen na 20.

Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija*.

Molimo vas da prijavu pošaljete najkasnije do petka 24.2.2017. u 15.00 sati na e-mail: ured@cci.hr ili telefon 098 877 410 (Nikolina), s naznakom za koje područje prijedloga ćete se pripremati.

Kriterij odabira polaznika za radionicu bit će redoslijed prijave za radionicu. Svi prijavljeni na radionicu dobit će obavijest je li njihova prijava prihvaćena ili ne.

*E-misija je dio Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg provodi Centar za civilne inicijative uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)