Poziv na radionicu „Projekti kao odgovor na stvarne potrebe lokalne zajednice“

Za: organizacije s područja Bjelovarsko – bilogorske županije

 

 

 Radionica će se održati u utorak, 10. svibnja 2016. g. u Daruvaru u prostoru Gradske Vijećnice, Trg kralja Tomislava 14, Daruvar ,od 11.00 do 15.00 sati

 

Cilj radionice je proširiti znanje predstavnika organizacija civilnoga društva i institucija u lokalnoj zajednici s područja  grada Daruvara i Bjelovarsko – bilogorske županije, metodama i načinima procjene potreba ciljane grupe i lokalne zajednice i osmišljavanju projekata koji će odgovoriti na stvarne potrebe identificirane među pripadnicima ciljanih skupina.

Najuspješniji projekti su oni koji svojim aktivnostima direktno odgovaraju na probleme koji zahtijevaju rješenje. Tijekom radionice radom na konkretnim primjerima utvrditi ćemo najbolje metode i tehnike kojima ćete doći do najtočnijih i najpouzdanijih metoda procjene, i osmisliti načine kako ih uklopiti u vaše projekte i opravdati donatorima.

 

Radionicu će voditi djelatnici Centra za civilne inicijative.

Broj sudionika je ograničen na 20, stoga će redoslijed zaprimanja prijava biti kriterij prihvaćanja prijave.

Radionice su organizirane u sklopu programa E-misija[1].

Sudjelovanje na radionici je besplatno. Hrana, piće i putni troškovi nisu osigurani.

 

Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail: szpd@e-misija.info   (098 981 0867, Predrag Radojčić) najkasnije do  ponedjeljka 09.05.2016. u 12.00 sati.

 

Kod prijave molimo  vas da nam pošaljete slijedeće podatke: Ime i prezime prijavitelja, naziv organizacije iz koje dolazite, kontakt telefon i e-mail adresu. Ovi podaci potrebni su nam za pravovremeno ažuriranje baze podataka.

 

Tim  e-misija

[1] E-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg zajednički provode organizacije: Centar za civilne inicijative, IKS-Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Savez za pravedno društvo i S.O.S. telefon – Poziv u pomoć  u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)