Agencija za mobilnost i programe EU : Informativno edukativni seminari za potporu pri prijavi projektnih prijedloga

Povodom novog natječaja Erasmus+ za 2016. Agencija za mobilnost i programe EU najavljuje informativno-edukativne seminare za potporu pri prijavi projektnih prijedloga koji će se tijekom prosinca održati u Zagrebu.

Edukativni seminari će se održati u Zagrebu (Hotel Dubrovnik, Gajeva 1) prema sljedećem rasporedu:

 • Područje općeg obrazovanja – 8. prosinca 2015.,
 • Područje visokog obrazovanja – 11. prosinca 2015.,
 • Područje mladih – 14. prosinca 2015.,
 • Područje strukovnog obrazovanja i osposobljavanja i obrazovanja odraslih –16. prosinca 2015.

Informativno-edukativni seminari sastojat će se od:

 • Uvodno-tematskog dijela
  Predstavljanje rezultata provedbe Erasmus+ / prioriteta / strategija / istraživanja unutar pojedinog područja od strane predstavnika nadležnih ministarstava, stručnjaka iz pripadnog područja te predstavnika Agencije za mobilnost i programe Europske unije.
 • Kvalitativnog dijela
  Poticanje kvalitete projektnih prijedloga kroz primjere projekata u provedbi ­- predstavljanje uspješnih projekata koji još uvijek traju i ističu se po elementima kvalitete; davanje smjernica ili primjera za izradu kvalitetnoga projektnog prijedloga.
 • Praktičnog dijela
  Kako do kvalitetnoga projektnog prijedloga – radionica za pisanje projekata za koju će biti potrebno zasebno se prijaviti ispunjavanjem posebnog prijavnog obrasca uz navođenje određenih kratkih informacija važnih za planiranje projekata.

Detaljni programi rada prema područjima i prijave za informativno-edukativne seminare trenutačno su u pripremi te će biti dostupni tijekom studenoga 2015. na mrežnim stranicama Agencije za mobilnost i programe Europske unije (www.mobilnost.hr).

Iz Agencije pozivaju da redovito pratite njihovu mrežnu stranicu. U sklopu informativno-edukativne kampanje povodom novog natječaja Erasmus+ za 2016. najavljuju i pokretanje nove mrežne stranice, novog vizualnog identiteta i nove strukture, također tijekom studenoga 2015. godine.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)