Poziv na radionicu pod nazivom „Organiziranje volonterskog programa u zajednici“

Za organizacije i institucije Grada Zagreba  i Zagrebačke županije

 

Radionica će se održati 14. rujna 2016. u prostoru Centra za civilne inicijative, Ulica grada Mainza 24, Zagreb , od 10.00 – 14.00 sati.

 

Cilj ove radionice je upoznati sudionike radionice s osnovnim pojmovima vezanim uz volonterstvo, pripremom temelja za razvoj volonterskog programa, zakonskim okvirima volontiranja u zajednici, koordinaciji volontera i drugim važnim stvarima vezanim uz volontiranje u zajednici.

Očekujemo da će na radionici sudjelovati predstavnici udruga koje imaju iskustvo u ovom području, a i oni koji tek pokreću programe volontiranja u svojim udrugama te da će se razviti razmjena iskustava i rasprava kako programe učiniti što više učinkovitim za zajednicu i njene članove.

Radionicu će voditi djelatnici i suradnici Centra za civilne inicijative.

Broj sudionika je ograničen na 20.

Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija  kojeg provode udruge Centar za civilne inicijative iz Zagreba, IKS iz Petrinje, S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja iz Virovitice i Savez za pravedno društvo iz Bjelovara.

Molimo vas da prijavu pošaljete najkasnije do 12.09.2016. u 12.00 sati na e-mail: cci@e-misija.info

Prilikom prijave molim vas navedite naziv organizacije, sudionika i kontakt podatke.

 

Tim e-misija

E-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg zajednički provode organizacije: Centar za civilne inicijative, IKS-Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Savez za pravedno društvo i S.O.S. telefon – Poziv u pomoć  u partnerstvu i uz  financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)