DUOZS: Javni poziv za prijavu projekta udruga usmjerenih na uspostavu partnerstva za osnivanje i osnaživanje kapaciteta mreže lokalnih koordinatora u sklopu Regionalnog programa stambenog zbrinjavanja

Državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje poziva udruge da se u skladu s Javnim pozivom prijave za financijsku podršku projektima usmjerenima na uspostavljanje partnerstva za osnivanje i osnaživanje kapaciteta mreže lokalnih koordinatora u sklopu Regionalnog programa stambenog zbrinjavanja. Putem javnog poziva uspostavit će se mreža te osnažiti kapaciteti lokalnih koordinatora koji će pružati potporu pri ishodovanju rješenja o pravu na stambeno zbrinjavanje bivših nositelja stanarskih prava te ostalih korisnika nominiranih od strane zajedničke radne skupine koju čine predstavnici Državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje (DUOSZ) i UNHCR-a Hrvatska.

Cilj javnog poziva je odabir partnera za podršku Regionalnom programu stambenog zbrinjavanja (RHP).
Udruge u skladu s Javnim pozivom mogu prijaviti projekt za sljedeće prioritetno područje i aktivnosti:

  • Osnivanje i organiziranje mreže od osam (8) lokalnih koordinatora na području Republike Hrvatske u svrhu podrške i postizanja rezultata i ciljeva Regionalnog programa stambenog zbrinjavanja (RHP).

Rok za podnošenje prijava je 29. prosinca 2015. godine, a natječajnu dokumentaciju, kao i upute za prijavitelje možete pronaći na stranicama Državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)