Info dani 2017. u Istri za organizacije civilnog društva

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva i ove godine od 13. do 16. ožujka održat će Info dane za organizacije civilnog društva. Info dani namijenjeni su svim organizacijama civilnog društva, javnim i privatnim ustanovama, jedinicama lokalne i regionalne uprave i samouprave, te ostalim zainteresiranima, a cilj im je informiranje o aktualnim temama i novostima iz područja civilnog društva, edukacijama te stvaranje partnerstva i novih razvojnih prilika.

Ove godine za udruge smo pripremili okrugli stol „Civilno društvo – jedan od temelja razvoja naših zajednica“, početničku edukaciju za udruge „ABCda, jedan čitav dan posvećen društvenom poduzetništvu koji će uključiti i primjere dobre prakse te dan posvećen projektnim mogućnostima za obrazovne ustanove i udruge. Kroz prezentacije, radionice i edukacije, Info dani 2017 donijet će ponešto za svakoga.

Prijave za aktivnosti moguće su do 12. ožujka 2017. godine putem Google obrasca ili na e-mail Zaklade:  zaklada@civilnodrustvo-istra.hr.

 

Izvor:http://www.civilnodrustvo.hr

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)