Informativna radionica za Specifični cilj 2.2. Zaštita i obnova biološke raznolikosti i promocija usluga ekosustava u okviru Programa suradnje Interreg V-A Slovenija – Hrvatska 2014.-2020.

Javni poziv na dostavu projektnih prijedloga u okviru Programa prekogranične suradnje Interreg V-A Slovenija – Hrvatska  2014. – 2020. je trajno otvoreni poziv što znači da se prijave mogu neprekidno podnositi od otvaranja poziva sve do iskorištenja sredstava.

U svrhu pripreme korisnika za sudjelovanje u navedenom programu s posebnim naglaskom na Specifični cilj Zaštita i obnova biološke raznolikosti i promocija usluga ekosustava u okviru spomenutog Programa suradnje, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, zajedno s Uredom Vlade Republike Slovenije za razvoj i europsku kohezijsku politiku, pokrenulo je inicijativu dodatne podrške pripremi i razvoju projekata u sklopu investicijskog prioriteta 6d Zaštita i obnova biološke raznolikosti i tla te promicanje usluge ekosustava, uključujući putem mreže Natura 2000 i zelenih infrastruktura.

Slijedom navedenog, održat će se  informativna radionica  ponedjeljak 17. listopada 2016. godine u Samoboru, Pučko otvoreno učilište (Trg Matice hrvatske 3)

 

Vremenski raspored i pozivnicu preuzmite ovdje

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)