PREZENTACIJA SUSTAVA UPRAVLJANJA KVALITETOM ZA ORGANIZACIJE CIVILNOG DRUŠTVA “OK2015”

Udruga za razvoj civilnog društva SMART i Centar za civilne inicijative u sklopu Programa regionalnog razvoja i jačanja sposobnosti organizacija civilnoga društva i drugih pravnih osoba na području Dalmacije, središnje Hrvatske, sjeverozapadne Hrvatske, zapadne i istočne Hrvatske, kojeg provodi Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s 5 regionalnih mreža poziva Vas na prezentaciju:

PRIRUČNIKA SUSTAV UPRAVLJANJA KVALITETOM ZA ORGANIZACIJE CIVILNOGA DRUŠTVA “OK 2015”

koja će se održati  u Zagrebu, u utorak, 3. svibnja 2016., u 14.00 sati  u prostoru Muzeja Mimara

S obzirom na dugogodišnje iskustvo i stečene kompetencije u području razvoja i primjene sustava upravljanja kvalitetom za organizacije civilnoga društva, Udruga za razvoj civilnog društva SMART prepoznata je kao organizacija nositeljica u području razvoja novoga sustava upravljanja kvalitetom za organizacije civilnoga društva. U skladu s time,  2014. godine SMART je uz potporu ključnih dionika Vladinog ureda za udruge i  Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva te radne skupine koju su činili predstavnici različitih organizacija civilnoga društva iz Hrvatske, izradio novi Sustav upravljanja kvalitetom za organizacije civilnog društva  u Hrvatskoj „OK 2015“.

Na prezentaciji ćemo predstaviti:

  • Što je sustav upravljanja kvalitetom „OK 2015“ i njegova načela?
  • Kako primijeniti sustav „OK 2015“ u organizaciji?
  • Opis procesa samoprocjene
  • Područja kvalitete (temeljna i potpodručja)
  • Opis dokaza
  • Daljnji koraci u razvoju sustava i podrške

Svima  prisutnima biti će podijeljen priručnik, jedan po svakoj prijavljenoj organizaciji.

Sve zainteresirane molimo da se prijave putem prijavnice  na e-mail: cci@e-misija.info najkasnije do 28. travnja 2016. u 12.00

 

 

 

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)