Javni natječaj za podnošenje prijava za dodjelu prostora u vlasništvu SMŽ

Na temelju članka 4. Odluke o dodjeli prostora u vlasništvu Sisačko-moslavačke županije na korištenje udrugama za provođenje programa i projekata od interesa za opće dobro („Službeni glasnik Sisačko-moslavačke županije“, broj 10/17 i 11/17), Zaključka Povjerenstva za provođenje natječaja za dodjelu prostora u vlasništvu Sisačko-moslavačke županije na korištenje udrugama radi provođenja programa i projekata od interesa za opće dobro, KLASA:372-03/17-01/44, URBROJ:2176/01-02-17-6 od 28. studenoga 2017. i Odluke župana o raspisivanju javnog natječaja za dodjelu prostora u vlasništvu Sisačko-moslavačke županije na korištenje udrugama za provođenje programa i projekata od interesa za opće dobro KLASA:372-03/17-01/44, URBROJ:2176/01-02-17-1 od 02. studenoga 2017., raspisuje se javni natječaj za podnošenje prijava za dodjelu prostora u vlasništvu Sisačko-moslavačke županije na korištenje udrugama za provođenje programa i projekata od interesa za opće dobro.

Prijave se primaju od 28. studenog do 28.prosinca 2017.godine

DOKUMENTI:

Javni natječaj za dodjelu prostora u vlasništvu Sisačko-moslavačke županije na korištenje udrugama za provođenje programa i projekata od interesa za opće dobro

Obrazac prijave na javni natječaj

Izjava o financiranim projektima/programima i iznosu članarine u prethodnoj godini

Izjava o partnerstvu u slučaju namjere zajedničkog korištenja prostora

Izjava