HAVC: Javni poziv za dodjelu sredstava za poticanje komplementarnih djelatnosti u 2016. godini

Na temelju Zakona o audiovizualnim djelatnostima („Narodne novine“ broj 76/07, 90/11) Hrvatsko audiovizualno vijeće Hrvatskog audiovizualnog centra  raspisuje :

Javni poziv za dodjelu sredstava za poticanje komplementarnih djelatnosti u 2016. godini.

Pravo sudjelovanja na Javnom pozivu za komplementarne djelatnosti imaju fizičke i pravne osobe koje se bave komplementarnim djelatnostima i upisane su u odgovarajući registar u Republici Hrvatskoj ili drugoj državi članici Europske unije.

Hrvatski audiovizualni centar će osobito podupirati one programe koji su od interesa za Republiku Hrvatsku: programe koji hrvatsku audiovizualnu kulturu stavljaju u europski kontekst, promiču interkulturni dijalog i razvoj civilnog društva, koji su stručno utemeljeni, visoke razine kvalitete, profilirani u odnosu na osnovnu djelatnost organizatora te koji se odvijaju kontinuirano.

Javni poziv je otvoren do 20. studenog 2015. godine, a objavljuje se na internetskoj stranici www.havc.hr i u Narodnim novinama.

Rezultati se objavljuju 90 dana po zatvaranju Javnog poziva.

Za prihvaćene projekte sklopit će se ugovor o sufinanciranju između HAVC-a i nositelja projekta u roku od 30 dana od dana kada je AV Vijeće donijelo odluku o raspodjeli sredstava.

Prijave na Javni poziv za komplementarne djelatnosti podnose se online (za svaki program posebna prijava) na internetskoj stranici HAVC-a: portal.havc.hr

Popunjene prijavnice, detaljan opis programa i detaljno specificirani troškovnik programa predlagatelji trebaju online prijaviti, a jedan primjerak potpisan i ovjeren dostaviti u tiskanom obliku na adresu: Hrvatski audiovizualni centar, Zagreb, Nova Ves 18 (Javni poziv za dodjelu sredstava za poticanje komplementarnih djelatnosti u 2016. godini).

Više o svemu saznajte ovdje.

 

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)