Kultura u centru – potpora razvoju javno-civilnog partnerstva u kulturi UP.04.2.1.04 Otvoreni poziv

Cilj Poziva: Razvoj dobrog upravljanja u kulturi jačanjem suradnje organizacija civilnog društva i javnog sektora.

Prijaviti se mogu : Jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, Udruge
Partneri: Jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, Udruge

Rok za prijavu: 28.02.2018.

Specifični ciljevi:
– unapređenje postojećih i uspostava novih modela sudioničkog upravljanja u kulturi
– povećanje uključenosti građana u procese donošenja odluka u lokalnoj zajednici, kao i povećanje njihova pristupa kulturnim i umjetničkim sadržajima.

Prihvatljivi prijavitelji:
Skupina aktivnosti A
– organizacija civilnog društva (umjetnička organizacija, udruga/savez udruga koji djeluje u području kulture i umjetnosti)
– jedinica lokalne samouprave
Skupina aktivnosti B
– organizacija civilnog društva (umjetnička organizacija, udruga/savez udruga koji djeluje u području kulture i umjetnosti)
– javna ustanova u kulturi kojoj je osnivač jedinica lokalne ili područne (regionalne) samouprave

Prihvatljivi partneri:
– organizacija civilnog društva (umjetnička organizacija, udruga/savez udruga)
– jedinica lokalne ili područne (regionalne) samouprave

Prihvatljive aktivnosti:
Skupina aktivnosti A