Ministarstvo poljoprivrede organizira edukacije na kojima će se mladi poljoprivrednici obučiti za izradu poslovnih planova nužnih za prijavu na natječaj

Ministarstvo poljoprivrede će, pred raspisivanje natječaja za podmjeru 6.1. organizirati edukacije na kojima će se mladi poljoprivrednici obučiti za izradu poslovnih planova, nužnih za prijavu na natječaj.
Edukacije će se provoditi u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku.

Svi zainteresirani potencijalni korisnici podmjere koji žele nazočiti edukaciji, svoju prijavu trebaju poslati na adresu e-pošte edukacijaprr@mps.hr, s naznakom grada u kojem žele odslušati edukaciju.

Prijavni obrazac možete preuzeti OVDJE.

Uz prijavu, potencijalni korisnici obavezno dostavljaju (u elektroničkom obliku):

 • Potvrdu o veličini gospodarstva (izdaje Savjetodavna služba),
 • Rješenje o upisu u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava,
 • presliku osobne iskaznice.

Točan datum održavanja navedenih prezentacija bit će pravovremeno objavljen na mrežnoj stranici Ministarstva poljoprivrede www.mps.hr/ipard/.

2 komentara na “Ministarstvo poljoprivrede organizira edukacije na kojima će se mladi poljoprivrednici obučiti za izradu poslovnih planova nužnih za prijavu na natječaj

 1. Poštovani,
  htio bih sudjelovati na edukaciji, ali još nemam poljoprivredno gospodarstvo. U planu mi je podići plantažu bobičastog voća pa me zanima ima li kakve šanse da se prijavim na edukaciju?
  Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.

  • Poštovani,
   molimo vas da se obratite na kontakte Ministarstva poljoprivrede koje organizira edukacije.
   Poštovanje,
   Tim Emisija

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)