Nacionalna zaklada u suradnji s Ministarstvom hrvatskih branitelja raspisala natječaj za dodjelu institucionalnih podrški udrugama iz Domovinskog rata

Nacionalna zaklada danas je raspisala natječaj za dodjelu institucionalnih podrški udrugama iz Domovinskog rata koje djeluju na razini Republike Hrvatske  te kojima se aktivnosti sufinanciraju i/ili podržavaju od strane institucija državne uprave, drugih državnih tijela ili jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Institucionalna podrška dodjeljuje se u 3 kategorije kroz 3 zasebna podnatječaja koji odgovaraju propisanim kategorijama institucionalne podrške.

1. podnatječaj: podrška do 400.000,00 kn, “Institucionalna podrška 17_2_DR1 – 400” – do 2 podrške
2. podnatječaj: podrška do 200.000,00 kn, “Institucionalna podrška 17_2_DR1 – 200” – do 10 podrški
3. podnatječaj: podrška do 50.000,00 kn, “Institucionalna podrška 17_2_DR1 – 50” – do 20 podrški

Institucionalna podrška ostvaruje se na rok od 3 godine.

Način dostave prijava: u elektroničkom obliku (internetska prijava) putem sustava www.financijskepodrske.hr s tim da se poštom i u papirnatom obliku dostavlja samo potvrda o verifikaciji postavljene dokumentacije u sustav (koja sadrži jedinstveni broj prijave), ovjerena i potpisana od strane odgovorne osobe za zastupanje udruge.
Način prijave detaljno je opisan u točki V. Uputa za prijavitelje te je iste potrebno dobro proučiti.
Rok za prijavu: do 12:00 sati (podne) 6. travnja 2017. godine za internetske prijave, dok je potvrdu o verifikaciji postavljene dokumentacije potrebno dostaviti isključivo poštom do 6. travnja 2017. godine (nije prihvatljiva dokumentacija sa poštanskim žigom nakon 6. travnja 2017. godine).

Cjelokupna natječajna dokumentacija dostupna je na:
• http://zaklada.civilnodrustvo.hr
• www.financijskepodrske.hr

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)