Zeleni pojas : INA d.d. je raspisala natječaj za sufinanciranje projekta u području zaštite okoliša i prirode

Zeleni pojas je program koji se bavi pitanjima zaštite okoliša i prirode u sklopu kojeg INA podržava i sufinancira projekte poput pošumljavanja, edukacija o ekologiji, uređenja zelenih površina i dječjih igrališta, čišćenja podmorja, priobalja, jezera i rijeka te drugih sličnih aktivnosti.

Želite učiniti nešto pozitivno za vašu zajednicu, urediti park, očistiti rijeku, u svojem gradu? Provedite te ideje u stvarnost uključivanjem u „Zeleni pojas“ ! I ove godine INA poziva sve organizacije civilnog društva i javne obrazovne ustanove u Hrvatskoj da osmisle ideje i projekte za očuvanje okoliša i prirode te ih implementiraju uz financijsku podršku Ine i pomoć Ininog Kluba volontera.

Cilj Zelenog pojasa je ojačati svijest javnosti o važnosti očuvanja našeg okoliša i potaknuti angažman građana u aktivnostima koji se tiču njihovih zajednica.

Zeleni pojas je namijenjen svim  organizacijama civilnog društva i javnim obrazovnim ustanovama u Hrvatskoj.

Imate ‘Zeleni’ projekt  koji…
  • je kvalitetan i dobro razrađen?
  • nudi mogućnost uključenja Ininog Kluba volontera u fazi provedbe?
  • može biti realiziran u roku od 6 mjeseci nakon odobrenja sredstava?
  • možete samostalno financijski ili materijalno podržati za 20% u ukupnom proračunu namijenjenom za projekt?

a vaši odgovori na ova pitanja su potvrdni onda svakako pročitajte sve potrebne informacije o uvjetima prijave i potrebnoj dokumentaciji  te ispunite aplikacijski obrazac za dodjelu sredstava do 31. svibnja na  http://www.ina.hr/zelenipojas.

 

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)