Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva poziva zainteresiranu javnost da se uključe u internetsko savjetovanje

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva poziva zainteresiranu javnost (predstavnike/predstavnice organizacija civilnoga društva, javnog sektora te privatnog, profitnog sektora) da se uključe u internetsko savjetovanje oko predlaganja unapređenja strateških ciljeva djelovanja Nacionalne zaklade na temelju iskustva iz prethodnih godina njenog djelovanja.

Internetsko savjetovanje otvoreno je od danas 4. studenoga do 25. studenoga 2015. godine s ciljem da zainteresirana javnost ocijeni dosadašnju provedbu Strateškog plana djelovanja Nacionalne zaklade za razdoblje 2012. do 2016. godine te predloži unapređenja postojećih i/ili nove strateške ciljeve za iduće četverogodišnje razdoblje, od 2016. do 2020. godine.

U cilju kvalitetne analize provedbe strateških ciljeva Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u razdoblju od 2012. do 2016. godine te savjetovanja sa svim zainteresiranim dionicima u društvu o pripremama za izradu nove Strategije djelovanja od 2016. do 2020. godine, Nacionalna zaklada je pripremila Upitnik koji molimo da ispunite i time pridonesete daljnjem unapređenju rada Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Poziv na sudjelovanju u savjetovanju i upitnik potražite ovdje na poveznicama :

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)