Najava radionice u sklopu programa Europa za građane 2014-2020 – Grad Virovitica, 7. prosinca 2017.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske organizira interaktivnu radionicu o programu Europa za građane 2014-2020 koja će se održati u petak, 7. prosinca 2017. godine, u gradskoj vijećnici u Grada Virovitice (Trg kralja Zvonimira 1).

Program Europa za građane 2014-2020 promiče europske vrijednosti, aktivno europsko građanstvo, kao i obilježavanje važnijih događaja iz europske povijesti. Sredstvima iz programa financiraju se oni projekti jedinica lokalne i područne (samo)uprave te neprofitnih organizacija (udruga, zaklada, škola, muzeja, javnih ustanova, itd.), koji pridonose da građani razumiju Uniju i njezinu povijest, te promiču europsko građanstvo i demokratsko sudjelovanje na razini Unije.

Svrha radionice je da sudionike/ice upoznamo sa ciljevima i prioritetima programa te im pružimo savjetodavnu potporu u razradi projektnih ideja za iduće natječaje.

Više informacija o programu Europa za građane 2014-2020 možete pronaći ovdje.
Prijave je moguće izvršiti isključivo popunjavanjem prijavnice najkasnije do utorka, 5. prosinca 2017.godine. Potvrda sudjelovanja bit će poslana u srijedu, 6.prosinca 2017. godine. Program radionice dostupan je na ovoj poveznici.

Troškove prijevoza i eventualnog smještaja snose sudionici, dok Ured za udruge Vlade RH osigurava materijale i osvježenja tijekom radionice.

Kontakt za dodatne informacije: e-mail europazagradane@udruge.vlada.hr , tel 01/45 99 810

 

Izvor:https://udruge.gov.hr

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)