Pokrenuta platforma Doniraj.org

Tri udruge, Jaglac iz Orahovice, Stup iz Brodskog Stupnika i P.G.D.I. iz Belog Manastira iz tri županija, Virovitičko-podravske, Brodsko-posavske i Osječko-baranjske, kreću u 30. dnevnu kampanju prikupljanja sredstava za svoje akcije. Jaglaci će prikupljati sredstva za nabavu dvije sprave za vježbanje na otvorenom za osobe s invaliditetom u Orahovici, mladi iz Stupa će obnoviti staro dječje igralište u Brodskom Stupniku i nabaviti tri igrala, a članovi P.G.D.I. iz Belog Manastira će osnivati prvu zakladu za mlade koji izlaze iz udomiteljskog sustava u Baranji.

Tri vrijedne inicijative se nalaze na stranici Doniraj.org koje se mogu ostvariti uz vašu pomoć.

Evo na koji način: kliknite na Doniraj.org. Pregledajte kampanje. Odaberite jednu. Registrirajte se. Donirajte iznos. Možete se više puta vratiti i donirati i svim kampanjama, ako to želite.

Sve što donirate, 10, 20, 100 ili više kuna, je važno i ovim udrugama će puno značiti. Vašom podrškom oni će biti korak bliže realizaciji svoje akcije. Uključite se!

Doniraj.org je alat koji je namijenjen lokalnim, malim organizacijama na području pet slavonskih županija, i omogućava relativno brzo i transparentno prikupljanje sredstava. Sve aktivnosti na platformi prati Zaklada Slagalica koja je pokrenula ovaj sustav i sudjelovala u odabiru akcija za ovaj prvi krug kampanja.

Doniraj.org je pokrenut u sklopu projekta IPA 2012 „Povjerenje u lokalnu filantropiju“ koji provodi Zaklada Slagalica u suradnji s partnerskim udrugama Odraz iz Zagreba i P.G.D.I. iz Belog Manastira uz financijsku podršku Europske unije i sufinanciranje od strane Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

 

Izvor:http://www.zaklada-slagalica.hr

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)