Održana info radionica u Sisku

U Sisku je 12. 06. 2013. održana informativna radionica na kojoj je predstavljen natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava “Podrška programa organizacija civilnog društva aktivnih u području volonterstva na jačanju gospodarske i društvene kohezije”. Radionicu je organizirala Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s Vladinim Uredom za udruge i  Centrom za civilne inicijative kao regionalnim centrom podrške Zakladinog Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica. Predstavnice Nacionalne zaklade i Ureda za udruge u prvom dijelu radionice su predstavile natječaj, uvjete i način prijave na natječaj. U drugom dijelu radionice, predstavnici Centra za civilne inicijative prisutne su upoznali s osnovama planiranja projekta, načinom ispunjavanja obrasca za prijavu sažetka projektnog prijedloga  te osnovama planiranja proračuna za potrebe projekta.

Rok za prijavu sažetka projektnog prijedloga za ovaj natječaj je 12.07.2013. Više informacija o natječaju kao i natječajnu dokumentaciju možete pronaći na stranicama Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva : http://civilnodrustvo.hr/category/106/subcategory/328