Poziv na dvodnevnu radionicu pod nazivom “Odnosi s javnošću za organizacije civilnoga društva”

Za: organizacije s područja grada Zagreba i Zagrebačke županije

 

Radionica  će se održati u  utorak i srijedu, 24. i 25. svibnja 2016. godine u Zaprešiću

u prostoru Gradske knjižnice Ante Kovačića, Trg žrtava fašizma 6, Zaprešić

od 09.00 do 13.00 sati

 

Cilj ove dvodnevne radionice je proširiti znanje predstavnika organizacija civilnoga društva s područja grada Zagreba i Zagrebačke županije o promociji organizacije u javnosti, kreiranju medijske strategije, i medijskih kampanja, specifičnostima pojedinih medija i na što treba obratiti pažnju kada komunicirate s njima, te o načinu na koji se organiziraju medijski istupi.

Radionica je korisna za sve udruge koje žele povećati svoju vidljivost, učinkovito komunicirati s medijima, , te pridonijeti povećanju broja građana koji podržavaju njihove akcije.

Radionicu će voditi djelatnici Centra za civilne inicijative.

Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija[1].

Sudjelovanje na radionici je besplatno. Hrana, piće i putni troškovi nisu osigurani.

 

Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail: cci@e-misija.info najkasnije do ponedjeljka,  23. 05. 2016. u 12.00 sati. Ili na broj mobitela 095  44 44 820  (Ivana).

Broj mjesta na radionici je ograničen na 20, stoga će redoslijed zaprimanja prijava biti kriterij prihvaćanja prijave.

Kod prijave molimo  vas da nam pošaljete slijedeće podatke: Ime i prezime prijavitelja, naziv organizacije iz koje dolazite, kontakt telefon i e-mail adresu. Ovi podaci potrebni su nam za pravovremeno ažuriranje baze podataka.

Prostor održavanja radionice pristupačan je za osobe s invaliditetom.

 

Tim e-misija

[1] E-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg zajednički provode organizacije: Centar za civilne inicijative, IKS-Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Savez za pravedno društvo i S.O.S. telefon – Poziv u pomoć u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)