Poziv na javnu raspravu “Pogled izbliza” – Zajedno do novih mogućnosti razvoja na području Pounja

Za: organizacije s područja Sisačko – moslavačke županije

 

Javna rasprava  će se održati u ponedjeljak, 30. svibnja 2016.u prostorijama Društvenog centra u Hrvatskoj Kostajnici,Trg kralja Tomislava 2b ,od 14:30 – 17:00 sati.

 

Pogled izbliza je nova forma unutar programa e-misija. Organiziranjem javnih rasprava vezanih uz specifične teme vezane uz rad organizacija civilnog društva, nastojimo potaknuti dijalog između različitih dionika, zajednički tražiti rješenja i razmijeniti iskustva.

Pozivamo sve zainteresirane dionike i organizacije civilnog društva koje djeluju na području Pounja na javno događanje na kojem ćemo razgovarati o mogućnostima umrežavanja i suradnje svih institucija lokalne zajednice , organizacija civilnog društva i drugih zainteresiranih dionika. Cilj nam je identificirati potrebe svih uključenih u dijalog, pronaći najučinkovitije načine suradnje,  i  odrediti pravce u kojima će se dalje razvijati projekti  koji su u skladu s ciljevima lokalnih strateških dokumenata i planova razvoja. Kako iskoristiti postojeće resurse i potencijale i razviti nove koji su u skladu s potrebama,  područja u kojem svi djeluju.

Na javnom događanju sudjelovati će predstavnici lokalnih institucija i organizacija civilnog društva:

Centra za socijalnu skrb Hrvatska Kostajnica, Općine Majur, Općine Dvor, Gradskog društva Crvenog Križa Hrvatska Kostajnica, udruge EKS Hrvatska Kostajnica, Rehabilitacijski centar za stres i traumu, Zagreb, LAG Una i drugi.

Javna rasprava Pogled izbliza organizira se u sklopu programa E-misija[1].

Molimo vas da prijavu pošaljete najkasnije do petka  27.05.2016. u 12.00 sati na e-mail:

iks@e-misija.info, ili da svoj dolazak potvrdite na broj mobitela  095  4444 819  (Gordana).

Kod prijave molimo  vas da nam pošaljete slijedeće podatke: Ime i prezime prijavitelja, naziv organizacije iz koje dolazite, kontakt telefon i e-mail adresu. Ovi podaci potrebni su nam za pravovremeno ažuriranje baze podataka

 

 

[1] E-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg zajednički provode organizacije: Centar za civilne inicijative, IKS-Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Savez za pravedno društvo i S.O.S. telefon – Poziv u pomoć  u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)