Poziv na radionicu “Organiziranje volonterskog programa u zajednici”, Bjelovar

Za organizacije i institucije Bjelovarsko-bilogorske županije

 Poziv na radionicu pod nazivom

 

“Organiziranje volonterskog programa u zajednici”

 

koja će se održati 4. srpnja 2016. vijećnici Bjelovarsko-bilogorske županije, Dr. Ante Starčevića 8, Bjelovar, od 10.00 do 14.00 sati

Cilj ove radionice je upoznati sudionike radionice s osnovnim pojmovima vezanim uz volonterstvo, pripremom temelja za razvoj volonterskog programa, zakonskim okvirima volontiranja u zajednici, koordinaciji volontera i drugim važnim stvarima vezanim uz volontiranje u zajednici.

Očekujemo da će na radionici sudjelovati predstavnici udruga koje imaju iskustvo u ovom području, a i oni koji tek pokreću programe volontiranja u svojim udrugama te da će se razviti razmjena iskustava i rasprava kako programe učiniti što više učinkovitim za zajednicu i njene članove.

Radionicu će voditi djelatnici Centra za civilne inicijative.

Broj sudionika je ograničen na 20.

Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija kojeg provode udruge Centar za civilne inicijative iz Zagreba, IKS iz Petrinje, S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja iz Virovitice i Savez za pravedno društvo iz Bjelovara.

Molimo vas da prijavu pošaljete najkasnije do 1.7.2016. u 12.00 sati na e-mail: szpd@e-misija.info (Predrag Radojčić:  098 981 0867).

Prilikom prijave molim vas navedite naziv organizacije, sudionika i kontakt podatke.

Tim e-misija

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)