Poziv na otvoreni obrazovni ciklus ”Osnaživanje lokalnih zajednica kroz komunikaciju i suradnju s DOP poduzećima”

Institut za društveno odgovorno poslovanje (IDOP) 10., 17. i 24. studenoga 2016. provest će besplatni obrazovni ciklus pod nazivom ”Osnaživanje lokalnih zajednica kroz komunikaciju i suradnju s DOP poduzećima” koji je dio širega istraživanja o DOP-u Hrvatskoj. Predavanja će se održati u Institutu za društveno odgovorno poslovanje u 17 sati.

 

Zdrave zajednice ovise o zdravim poduzećima, a zdrava poduzeća ovise o sveukupnoj društvenoj i okolišnoj stabilnosti zajednica u kojima djeluju. Upravo kako bi se pridonijelo smanjenju komunikacijskog jaza među njima te otklonile brojne prepreke u njihovoj međusobnoj suradnji i komunikaciji, provest će se specijalizirani obrazovni ciklus na kojem će se predstaviti tri teme:

 

  1. Temelji, oblici, mehanizmi: Društveno odgovorno poslovanje kao odgovor na globalne trendove i pritiske (10. studenoga)
  2. Utjecaj EU direktive 2014/95/EU o nefinancijskom izvještavanju na odgovoran i transparentan rad poduzeća (17. studenoga)
  3. Ljudski potencijali i društveno odgovorno poslovanje (24. studenoga).

 

Sudjelovanje na predavanjima otvoreno je za svu zainteresiranu javnost, s obaveznom prethodnom prijavom na kontakt adresu info@idop.hr.

 

Dodatne informacije možete pronaći na mrežnoj stranici www.idop.hr ili upitom na mail adresu info@idop.hr.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)