Poziv na radionicu “Pisanje projekata za početnike”

Pozivamo Vas na radionicu pod nazivom „Pisanje projekata za početnike“ koja će se održati u utorak, 14. svibnja 2013. u Daruvaru, T.G.Masaryka 5 u Češkom narodnom domu od 17.00 – 21.00 sati.

Cilj radionice je proširiti znanje predstavnika organizacija civilnog društva i ostalih dionika iz lokalne zajednice s područja Bjelovarsko-bilogorske  županije o osnovama pisanja projektnog prijedloga, analizi potreba u zajednici, definiranju problema, ciljeva i aktivnosti projekta.

Radionica je organizirana u sklopu programa  E-misija[1] kojeg provode udruge Centar za civilne inicijative iz Zagreba, IKS iz Petrinje, S.O.S. telefon – Poziv u pomoć iz Virovitice i Savez za pravedno društvo iz Bjelovara.

Predavačica na radionici će biti Mirela Despotović iz Centra za civilne inicijative.

Sudjelovanje na radionici je besplatno.

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite  na e-mail:  szpd@e-misija.info

[1] E-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg zajednički provode organizacije: Centar za civilne inicijative, IKS-Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Savez za pravedno društvo i S.O.S. telefon – Poziv u pomoć  u partnerstvu i uz  financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.