Poziv na prijavu za testiranje softvera eFondovi

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u procesu je izrade sustava eFondovi kao novog sveobuhvatnog informatičkog rješenja za učinkovito upravljanje i praćenje operativnih programa i provedbe projekata financiranih iz ESI fondova u programskom razdoblju 2014. – 2020.

Ključna razlika novog sustava u odnosu na prethodne aplikacije jest u funkcionalnosti Korisničkog portala, kroz koji će prijavitelji moći pripremati i dostavljati svoje projektne prijedloge i njima upravljati, pratiti njihov status, te nakon odabira i ugovaranja, upravljati svojim ugovorom kroz portal. Funkcionalnosti sustava vezane uz pripremu i prijavu projektnih prijedloga su u završnoj fazi testiranja pa u cilju što kvalitetnijeg rješenja želimo Vas pozvati na sudjelovanje u testiranju procesa prijave projektnog prijedloga kroz sustav.

Sustav će biti dostupan za testiranje od 4.-14.9.2017. godine. Sudionici će moći iz svojih prostora pristupiti sustavu, testirati ga, te dostaviti komentare i prijedloge za eventualna poboljšanja elektroničkim putem. Maksimalni broj prijavljenih osoba je 150, prema redoslijedu prijava.

Prijave za testiranje vrše se u periodu 22.-25.8.2017. popunjavanjem prijavnice na ovoj poveznici. Testiranje je predviđeno za jednu osobu po pravnom subjektu. Dodatne informacije o testiranju bit će dostavljene putem elektroničke pošte prijavljenim testerima.
Više informacija možete pronaći na portalu Europski strukturni i investicijski fondovi.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)