Poziv na radionicu “Kako kompostirati” , Čazma

Program Emisija u suradnji s Dječjim vrtićem Pčelica iz Čazme upućuje poziv na edukaciju
za udruge i ustanove s područja Bjelovarsko-bilogorske županije

Radionica će se održati u četvrtak, 7. travnja 2016. godine, u prostoru Dječjeg vrtića Pčelica, Ulica braće Radić 13A, Čazma od 15.00 do 19.00 sati.
Cilj ove radionice je potaknuti udruge i njene članove kao i institucije odgoja i obrazovanja na aktivno osvješćivanje svojih korisnika, članova i djelatnika odgovornom odnosu prema prirodi i razvrstavanju organskog otpada te metodama kompostiranja.
Opis radionice / U prethodno pripremljeni komposter će se metodom primjerenom uvjetima dječjeg vrtića započeti proces kompostiranja organskog materijala u prostoru vrtićkog dvorišta, uz detaljno objašnjenje različitih elemenata i postupaka od kojih se sastoji proces kompostiranja, sve uz stručno vodstvo trenerice iz Centra za civilne inicijative. U sklopu radionice bit će prikazana prezentacija o razlozima i metodama kompostiranja te upute za praktično kompostiranje.
Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija. Sudjelovanje na radionici je besplatno.
Hrana, piće i putni troškovi nisu osigurani.
Broj mjesta na radionici je ograničen na 20, stoga će redoslijed zaprimanja prijava biti kriterij prihvaćanja prijave.
Molimo vas da svoje prijave za radionicu pošaljete na e-mail szpd@e-misija.info najkasnije do 05.04.2016. godine u 12.00 sati ili na telefon 098 877 410
Kod prijave molimo vas da nam pošaljete slijedeće podatke: Ime i prezime prijavitelja, naziv organizacije iz koje dolazite, kontakt telefon i e-mail adresu. Ovi podaci potrebni su nam za pravovremeno ažuriranje baze podataka.

Dobra emisija u prirodu ….

 

Program E-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg zajednički provode organizacije: Centar za civilne inicijative, IKS-Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Savez za pravedno društvo i S.O.S. Virovitica u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)