Poziv na radionicu „Koraci u pokretanju zadruga za udruge“, Sisak

Za: organizacije civilnoga društva s područja Sisačko-moslavačke županije

Poziv na radionicu pod nazivom

„Koraci u pokretanju zadruga za udruge“

koja će se održati u srijedu, 22. ožujka 2017. g. u prostoru Velikog kabineta u Gradskoj vijećnici Grada Siska, Rimska 26, Sisak, od 13.00 do 15.00 sati.

Cilj ove radionice je upoznati predstavnike organizacija civilnoga društva s koracima potrebnim za osnivanje zadruge kao pravne forme koja omogućuje umrežavanje kompatibilnih udruga i osiguranje samoodrživosti u radu udruga pristupom tržištu kroz zadružno poslovanje te o primjerima zadruga koje djeluju na području Hrvatske, Europe i svijeta.

Radionicu će voditi  djelatnici Centra za civilne inicijative.

Broj sudionika je ograničen na 20.

Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija[1].

Molimo vas da prijavu pošaljete najkasnije do ponedjeljka 20.3.2017. u 15.00 sati na e-mail: ured@cci.hr ili telefon 098 877 410 (Nikolina).

Kriterij odabira polaznika za radionicu bit će redoslijed prijave za radionicu. Svi prijavljeni na radionicu dobit će obavijest je li njihova prijava prihvaćena ili ne.

[1] E-misija je dio Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg provodi Centar za civilne inicijative uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)