Poziv na radionicu pod nazivom „Od ideje do projekta“

Za: organizacije civilnoga društva s područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije

 

Radionica  će se održati u petak, 11. ožujka 2016. u prostorijama Centra za civilne inicijative, Grada Mainza 24, Zagreb, od 10.00 do 16.00 sati.

 

Cilj radionice je proširiti znanje predstavnika organizacija civilnoga društva s područja  Grada Zagreba i Zagrebačke županije osnovama izrade projektnog prijedloga koji se ne upućuju na Europske fondove nego domaće donatore, tijela državne uprave, zaklade, tvrtke, banke, veleposlanstva u RH i slično. Tijekom radionice obuhvatit ćemo strukturu standardnog projektnog prijedloga, strukturu obrasca proračuna, način komuniciranja s privatnim donatorima, definiranje ciljeva i plan aktivnosti projekta

Radionicu će voditi  djelatnici Centra za civilne inicijative.

Broj sudionika je ograničen na 20.

Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija.

Molimo vas da prijavu pošaljete najkasnije do četvrtka 10.03.2016. u 12.00 sati na e-mail:

cci@e-misija.info ili telefon 095  44 44 820  (Ivana)

Kriterij odabira polaznika za radionicu bit će redoslijed prijave za radionicu. Svi prijavljeni na radionicu dobit će obavijest da li je njihova prijava prihvaćena ili ne.

Tim e-misija

E-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg zajednički provode organizacije: Centar za civilne inicijative, IKS-Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Savez za pravedno društvo i S.O.S. telefon – Poziv u pomoć  u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)