Poziv na radionicu pod nazivom „Priprema projekata za EU fondove“

Za organizacije i institucije Bjelovarsko-bilogorske županije

Petodnevna radionica održat će se od 1.04.- 3.04. (prvi blok) i od 7.04.-08.04.2014. (drugi blok) u maloj vijećnici Bjelovarsko-bilogorske županije, Dr. Ante Starčevića 8, Bjelovar. Svaki dan od 9.30 – 16.00 sati

Cilj ove višednevne radionice je pripremiti polaznike za prijave na natječaje koji se raspisuju za organizacije civilnoga društva i lokalne institucije iz sredstava europskih fondova. Polaznici će osim prikaza fondova koji su nam na raspolaganju, imati priliku kroz interaktivan rad razraditi problemsku situaciju, definirati intervencijsku logiku projekta, usvojiti vještinu izrade logičkog okvira i izrade proračuna. Jedan cijeli dan posvećen je i upoznavanju zahtjeva za izradu sažetka projekta. Konačan rezultat bit će i dobro poznavanje projektnog ciklusa. Radionicu će voditi djelatnici Centra za civilne inicijative.
Broj sudionika je ograničen na 20. Potrebno je svakodnevno sudjelovanje zbog uručenja završnog uvjerenja.
Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija kojeg provode udruge Centar za civilne inicijative iz Zagreba, IKS iz Petrinje, S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja iz Virovitice i Savez za pravedno društvo iz Bjelovara.
Molimo vas da prijavu pošaljete najkasnije do 27.03.2014. u 12.00 sati na e-mail: szpd@e-misija.info
Kriterij odabira polaznika za radionicu bit će redoslijed prijave za radionicu. Svi prijavljeni na radionicu dobit će obavijest je li njihova prijava prihvaćena ili ne.

Tim e-misija