“TJEDAN EU FONDOVA”

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, u suradnji s drugim partnerskim institucijama, najavljuje održavanje informativno-edukativnog događaja pod nazivom „Tjedan EU fondova“ koji će se održati od 7. do 11. ožujka 2016. u Kongresnom centru Forum Zagreb, na adresi Radnička cesta 50.

Svrha ovog događaja je široj javnosti i potencijalnim korisnicima predstaviti sve mogućnosti korištenja europskih strukturnih i investicijskih fondova,  kao i dobrobiti koju oni donose Republici Hrvatskoj.

U okviru svakog pojedinog dana predstavit će se mogućnosti financiranja iz različitih tematskih područja ulaganja u financijskoj perspektivi 2014.-2020., prikazati primjeri dobre prakse i razmijeniti iskustva kroz panel diskusije u slijedećim tematskim područjima: poslovna konkurentnost, mogućnosti za poduzetnike; kulturna baština i socijalna uključenost, održivost resursa i energetska učinkovitost, znanost, tehnologija i mobilnost; Europski socijalni fond – stvaranje mogućnosti; program ruralnog razvoja te operativni program pomorstvo i ribarstvo.

Za sudjelovanje na ovom događaju potrebno je prijaviti se putem online obrazaca koji se nalaze u nastavku i to,  sukladno interesu i mogućnostima za sudjelovanje, za svaki dan posebno.

Detaljan program „Tjedna EU fondova“ možete vidjeti ovdje.
Potvrdu da je Vaša prijava prihvaćena dobit ćete najkasnije jedan dan uoči održavanja događaja za koji ste se prijavili.