Poziv na radionicu pod nazivom „Priprema projekata za EU fondove“

Za organizacije i institucije Virovitičko podravske županije

Petodnevna radionica održat će se od 12.05.- 14.05. (prvi blok) i od 19.05.-20.05.2014. (drugi blok) u prostorijama Obiteljskog centra , Zvonimirov trg 2, Virovitica

Prvi i drugi dan od 10.00 – 17.00

Ostali dani od 9.00 – 16.00

 

Cilj ove višednevne radionice je pripremiti polaznike za prijave na natječaje koji se raspisuju za organizacije civilnoga društva i lokalne institucije iz sredstava europskih fondova. Polaznici će osim prikaza fondova koji su nam na raspolaganju, imati priliku kroz interaktivan rad razraditi problemsku situaciju, definirati intervencijsku logiku projekta, usvojiti vještinu izrade logičkog okvira i izrade proračuna. Jedan cijeli dan posvećen je i upoznavanju zahtjeva za izradu sažetka projekta.  Konačan rezultat bit će i dobro poznavanje projektnog ciklusa.

Radionicu će voditi  djelatnici Centra za civilne inicijative.

Broj sudionika je ograničen na 20 (moguće je prijaviti više od 1 sudionika po organizaciji). Potrebno je svakodnevno sudjelovanje za sudionike koji žele uvjerenje o završenoj radionici  .

Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija  kojeg provode udruge Centar za civilne inicijative iz Zagreba, IKS iz Petrinje, S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja iz Virovitice i Savez za pravedno društvo iz Bjelovara.

Molimo vas da prijavu pošaljete najkasnije do 27.03.2014. u 12.00 sati na e-mail: sos@e-misija.info

Kriterij odabira polaznika za radionicu bit će redoslijed prijave za radionicu. Svi prijavljeni na radionicu dobit će  obavijest je li njihova prijava prihvaćena ili ne.

Tim e-misija

 

 

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)