Poziv na radionicu pod nazivom „Projekti kao odgovor na stvarne potrebe lokalne zajednice“

Za: organizacije s područja Virovitičko-podravske županije

Radionica  će se održati u petak, 18. ožujka 2016. g. od 10.00 do 15.00 u prostorijama Hotela Dukat, Trg sv. križa 4, Orahovica

Cilj radionice je proširiti znanje predstavnika organizacija civilnoga društva s područja  Grada Virovitice i Virovitičko-podravske županije metodama i načinima procjene potreba ciljane grupe i lokalne zajednice i osmišljavanju projekata koji će odgovoriti na stvarne potrebe identificirane među pripadnicima ciljanih skupina.

Najuspješniji projekti su oni koji svojim aktivnostima direktno odgovaraju na probleme koji zahtijevaju rješenje. Tijekom radionice radom na konkretnim primjerima utvrditi ćemo najbolje metode i tehnike kojima ćete doći do najtočnijih i najpouzdanijih metoda procjene, i osmisliti načine kako ih uklopiti u vaše projekte i opravdati donatorima.

Radionicu će voditi djelatnici Centra za civilne inicijative.

Broj sudionika je ograničen na 20, stoga će redoslijed zaprimanja prijava biti kriterij prihvaćanja prijave.

Radionice su organizirane u sklopu programa E-misija.

Sudjelovanje na radionici je besplatno. Hrana, piće i putni troškovi nisu osigurani.

Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail: sos@e-misija.info

(T. 033 721 500, Davor Deskar) najkasnije do 17.03.2016. u 14.00 sati.

Tim  E-misija

E-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg zajednički provode organizacije: Centar za civilne inicijative, IKS-Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Savez za pravedno društvo i S.O.S. telefon – Poziv u pomoć  u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.