Poziv na radionicu pod nazivom „Od ideje do projekta“ – za prave početnike, Sveti Ivan Zelina

Za: organizacije civilnoga društva s područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije

Poziv na radionicu pod nazivom

„Od ideje do projekta“ – za prave početnike

koja će se održati u četvrtak, 11. svibnja 2017. godine u Gradu Sveti Ivan Zelina – Vijećnica, Trg Ante Starčevića 12, Sveti Ivan Zelina od 11.00 do 17.00 sati.

Cilj ove radionice je izgraditi kapacitete članova/volontera/djelatnika organizacija civilnoga društva i ustanova u lokalnoj zajednici (koji još nisu sudjelovali na sličnim radionicama) osnovama izrade projektnog prijedloga koji se upućuju domaćim donatorima, kao što su jedinice lokalne i područne samouprave, privatne zaklade, tvrtke, banke, veleposlanstva u RH i slično.

Tijekom radionice obuhvatit ćemo strukturu standardnog projektnog prijedloga – Obrazac B i  strukturu obrasca proračuna te ćemo na konkretnim primjerima sudionika radionice vježbati ispunjavanje zadane dokumentacije. Na radionici ćemo vježbati razradu ideje za projekte koje predstavnici prijavljenih organizacija žele provoditi u zajednici.

Radionicu će voditi  djelatnici Centra za civilne inicijative.

Broj sudionika je ograničen na 20.

Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija[1].

Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail: cci@e-misija.info (T. 099 4444 818, Ivana Neralić).

Kriterij odabira polaznika za radionicu bit će redoslijed prijave za radionicu. Svi prijavljeni na radionicu dobit će obavijest je li njihova prijava prihvaćena.

 

Vaš tim

 

[1] E-misija je dio Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg provodi Centar za civilne inicijative uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)