Poziv na sudjelovanje u istraživanju o utjecaju organizacija civilnoga društva na društveni i ekonomski razvoj Republike Hrvatske

Poštovana, poštovani,

naša organizacija sudjeluje u istraživanju o utjecaju organizacija civilnoga društva na društveni i ekonomski razvoj Republike Hrvatske koje provodi Agencija Ipsos Puls d.o.o. U tijeku je provedba internetskog istraživanja za organizacije civilnoga društva i korisnike njihovih usluga i programa u sklopu cjelovitog istraživanja o društvenom i gospodarskom utjecaju podrški Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u proteklih 9 godina.

Našim korisnicima/korisnicama ćemo putem e-maila poslati poziv na sudjelovanje te Vas  molimo  da ispunite anketu i na taj nacin svojim odgovorima pripomognete provedbi istraživanja.

Ovaj poziv za sudjelovanje u istrazivanju poslat ćemo Vam na adresu e-poste koja se nalazi u nasoj bazi korisnika. U slucaju da Vi niste osoba koja nam je dala ovu adresu, molimo da zanemarite  poruku.

Vasi odgovori na svako pitanje su važni, stoga Vas molimo da odgovarate štoiskrenije možete te da pokušate osigurati da Vas ne ometaju tijekom ispunjavanja ankete, sto ce Vam oduzeti najvise 25 minuta.

Anketi možete pristupiti na sljedećoj poveznici
http://online.ipsosadria.com/hr/webcatipanel/indexpopup.php3?id_project=238

U slučaju pitanja i/ili nedoumica pošaljite nam poruku na adresu e-pošte online.hr@ipsosadria.com

Zahvaljujemo na suradnji.

Srdačan pozdrav,

Program E-misija & Ipsos Puls Online

 

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)