Poziv na javnu raspravu- Stanje u društvu i građanski aktivizam

Za: organizacije s područja Bjelovarsko – bilogorske županije

Javna rasprava  će se održati u utorak, 31. svibnja 2016.u prostorijama Bjelovarsko – bilogorske županije,

ulica Ante Starčevića 8, Bjelovar, od 11:00 – 13:00 sati

Organiziranjem javnih rasprava vezanih uz specifične teme vezane uz rad organizacija civilnog društva, nastojimo potaknuti dijalog između različitih dionika, zajednički tražiti rješenja i razmijeniti iskustva.

Kako situacija u kojoj se nalazimo utječe na građane? Da li u vremenima krize raste ili pada građanski aktivizam? Kako potaknuti građane, a posebno mlade, da budu aktivni u sredini u  kojoj žive i rade na kreiranju boljih uvjeta za sebe i one koji su u potrebi?

Na ovakva i slična pitanja odgovarati će relevantni gosti i sudionici javne rasprave koju organiziramo u Bjelovaru. Pozivamo sve predstavnike organizacija civilnog društva i lokalne zajednice, kao i sve zainteresirane pojedince da  prisustvuju javnoj raspravi kako bi zajednički pronašli odgovore i ponudili rješenja.

Na događanju će kao gosti sudjelovati predstavnici mladih (Sabina Oltra i Ivan Ribarić) te civilnog društva(Stjepan Kos, Predrag Radojčić, Željko Pavleković i drugi)

Javna rasprava „Pogled izbliza“  organizira se u sklopu programa E-misija[1].

Molimo vas da prijavu pošaljete najkasnije do petka  27.05.2016. u 12.00 sati na e-mail:

szpd@e-misija.info(Predrag Radojčić 098 981 0867)

Kod prijave molimo  vas da nam pošaljete slijedeće podatke: Ime i prezime prijavitelja, naziv organizacije iz koje dolazite, kontakt telefon i e-mail adresu. Ovi podaci potrebni su nam za pravovremeno ažuriranje baze podataka.

Tim e-misija

[1]E-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg zajednički provode organizacije: Centar za civilne inicijative, IKS-Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Savez za pravedno društvo i S.O.S. telefon – Poziv u pomoć  u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.