Program Emisija: “Gospodin Projektić” vodi vas kroz crowdfunding

U sklopu Programa emisija promovirat ćemo putem informativno-edukativnih filmova 5 tema za koje je procijenjeno da su važne za organizacije civilnoga društva u ovome trenutku, a odnose se na predstavljanje Programa Emisija, koji smo zaokružili novim, modernijim logotipom, koji je službeno krenuo s 1. siječnja 2016. godine.

U informativnim filmovima obrađene su teme povezane s problematikom financiranja aktivnosti organizacija civilnoga društva, s aktualnim društvenim kretanjima koja se odnose na umrežavanje – kako građana putem društvenih mreža i drugih alata, tako i samih organizacija civilnoga društva u svojim lokalnim sredinama i zajednicama. Bavimo se stoga temom crowdfundinga, osnivanjem zadruga za udruge, odnosima s javnošću za organizacije civilnoga društva, pozivom na priključenje u program Eko listić – ekološki program kojim želimo motivirati organizacije civilnoga društva da provode jednostavne metode prikupljanja i odvajanja otpada te da promišljaju i uvedu u prakse jednostavne načine očuvanja okoliša, a također ćemo kontinuirano prikazivati informativni film o Programu Emisija, kojim se pruža podrška organizacijama civilnoga društva u pet županija (Bjelovarsko-bilogorska, Sisačko-moslavačka, Virovitičko-podravska, Zagrebačka županija i Grad Zagreb), uz ostale u sklopu programa Regionalni razvoj Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

U prvom kratkom filmu, koji smo izradili kako bismo na jednostavniji način prikazali temu crowdfundinga, možete pronaći jasne odgovore povezane s ovim kreativnim modelom financiranja ili nam se javiti kako bismo vas savjetovali, informirali ili organizirali izobrazbu o crowdfundingu – alternativnom i modernom načinu financiranja vaših projekata.

 

 

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)