Program Erasmus+ 2016 otvoren za prijave projekata

Otvorene su prijave za podnošenje prijedloga iz programa Erasmus+, a obuhvaćene su sljedeće aktivnosti programa Erasmus+: Ključna aktivnost 1 (KA1) – obrazovna mobilnost pojedinaca; Ključna aktivnost 2 (KA2) – suradnja za inovacije i razmjenu dobre prakse; Ključna aktivnost 3 (KA3) – podrška reformi politike; Aktivnosti Jean Monnet i Sport.

Za financiranje u okviru programa Erasmus+ mogu se prijaviti sva javna i privatna tijela koja djeluju u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta. Također, skupine mladih koje su aktivne u radu s mladima, ali ne nužno u okviru organizacija mladih, mogu se prijaviti za financiranje za obrazovnu mobilnost mladih osoba i radnika te za strateška partnerstva u području mladih.

Ukupni proračun dodijeljen ovome pozivu na podnošenje prijedloga iznosi 1.871,1 milijuna EUR, a pojedinačno po područjima: obrazovanje i osposobljavanje: 1.645,6 milijuna EUR;  mladi: 186,7 milijuna EUR; Jean Monnet: 11,4 milijuna EUR i sport: 27,4 milijuna EUR.

Rokovi za podnošenje prijava navedeni su u u objavi Službenog lista Europske unije te istječu na navedene datum u 12:00 (podne) prema briselskom vremenu. Ovdje možete proučiti sve uvjete natječaja, rokove i ostale važne informacije vezane uz ovaj poziv.

 

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)