U Bjelovaru održana radionica:Odnosi s javnošću za organizacije civilnoga društva

Radionica „Odnosi s javnošću za organizacije civilnoga društva“ održana je u subotu, 14. prosinca 2013. od 10-14 sati u maloj vijećnici Bjelovarsko bilogorske županije u Bjelovaru.
Na radionici je sudjelovalo desetak sudionika iz različitih organizacija civilnoga društva s područja Bjelovarsko bilogorske i Sisačko moslavačke županije. Radionicu je vodila Adriana Božić iz Saveza za pravedno društvo. Na radionici je prošireno znanje predstavnika organizacija civilnoga društva o odnosima s javnošću (javnostima), odnosno o promociji i povećanju vidljivosti njihovih aktivnosti te u području organiziranja medijskih istupa. Razmijenjena su i iskustva te analizirani primjeri dobre prakse.
Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija kojeg provode udruge Centar za civilne inicijative iz Zagreba, IKS iz Petrinje, S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja iz Virovitice i Savez za pravedno društvo iz Bjelovara.

Radionica1
Radionica2